Info om vår verksamhet och coronaviruset

Senast uppdaterad 2020-06-10

I dessa märkliga coronavirustider tänkte vi att informera lite om vår verksamhet under påsken. Konstrundan är som ni kanske vet inställd. Vår tanke är att ha öppet i påsk som vanligt. Med omtanke och respekt för varandra ber vi er att följa Folkhälsomyndighetens råd att om ni känner er det minsta sjuka att stanna hemma på grund av att förhindra smittspridning. Vi har ordnat med handsprit, så använd den då ni kliver in i butiken. Då verksamhet är inomhus kommer vi att begränsa antalet personer som får vistas i lokalen samtidigt för minska smittspridningsrisken, så att vi och ni som besökare ska känna er så trygga som möjligt.

Fr o m den 27 mars gäller också att max 50 personer för samlas åt gången, samt att alla som befinner sig i riskgruppen ska stanna hemma. Vi uppmanar därför er som är riskgrupp och som vill besöka oss att vänta med att detta tills pandemin blåst av eller att boka en tid utanför ordinarie öppettider.

På grund av coronapandemin ställer vi in sommarens konserter. Vi hoppas kunna återkomma sommaren 2021 med en ny konsertserie istället.

Ta hand om varandra och er själva där ute!

You may also like...