Nu är det jul snart igen…

… och vi är med på inte mindre än fyra julmarknader i år. Hos oss hittar ni som vanligt udda och vackra vintagebijouterier och antika smycken, och annat smått och gott att lägga under granen. Här är de fyra julmarknader vi är med på i år:

17 – 18 november, Svaneholm slotts julmarknad

Den 17 – 18 november är det åter dags för den vackra julmarknaden som hålls inne i slottets salar och borggård. Här finns det – förutom våra vintagebijouterier och andra antika klappar – högkvalitativt hantverk, goda juldelikatesser och flera serveringar. Det blir även körsång med Anderslövs Gospel- och Kyrkokör på lördagen. Öppettiderna är mellan 11 – 17. Läs mer på Svaneholms slotts hemsida.

1 – 2 december, Marsvinsholms julmarknad

Första adventshelgen är det dags för den charmiga julmarknaden vid Marsvinsholm slott.  Här finns konsthantverk, mat och bakverk.
Kyrkokören i Ljunits församling sjunger stämningsfulla julsånger söndag kl. 13.00 Caféservering i samarbete med Marsvinsholms Slottsrestaurang.

Läs mer om julmarknaden här.

8 – 10 december, Katrinetorps julmarknad

Julmarknaden på Katrinetorp den 8-10 december bjuder som vanligt på tradition med moderna inslag. Här blandas svenskt hantverk med blommor, mat och antikviteter i härlig, juldekorerad gårdsmiljö. Servering, jullekar, musik och aktiviteter både ute och inne, för stora och små besökare.

Läs mer på Katrinetorps hemsida.

14 – 16 december, Jul på Övedskloster

Tredje advent 2018 ordnas det julmarknad på Övedskloster med över 100 utställare, aktiviteter, luciatåg och underhållning. Marknaden öppnar redan på fredagen med härligt kvällsmys, och håller sedan öppet även lördag och söndag.

Lär mer på Övedsklosters hemsida.

Bilden är på Carl Larssons målning Julaftonen från 1904.

You may also like...