FAQ konserter

FAQ Konsertverksamhet

 

Var hålls konserterna?

Konserterna sker i vårt privata hem som ligger i anslutning till vår antikhandel, Bernhard & Weiss. Det är alltså ”hemma-hos-känsla”, vilket gör att det brukar bli en härlig, intim stämning och att man kommer nära både musik och artister.

Ingång sker via butiksentrén. Adressen är Bernhard & Weiss, Österlenvägen 306, och vi ligger mittemot kyrkan i Ingelstorp.

 

Jag har inte fått några biljetter. Vad gäller? 

Konsertbiljetter köps via vår webbshop eller i antikhandeln. Vi har inga ”fysiska” biljetter, utan den faktura alternativt kvitto som ni får vid köpet gäller som biljett – såvida biljetterna är betalda förstås.

 

När släpper ni in folk till konserterna?

Insläpp sker en halvtimme innan konserter.

 

Är det numrerade sittplatser?

Då konserterna sker i våra vardagsrum har vi ej möjlighet att ha numrerade platser, så samtliga platser är onumrerade. Det blir därför vanligtvis kö en tid innan konserterna börjar.

 

Är det paus?

Det är en paus på ca 30 minuter. Vi har ingen alkoholservering, men vi bjuder på alkoholfria, svalkande drycker i pausen.

 

Jag har fått förhinder – kan jag få pengarna åter?

Då ångerrätten inte gäller för kulturevenemang har vi ej möjlighet att återbetala biljetter. Vi kan vid ett eventuellt förhinder försöka hjälpa till att sälja dina biljetter, antingen via hemsidan eller via vår eventuella kölista (som ibland uppstår). Kontakta oss så ska vi göra vad vi kan. Ställs konserten in återbetalar vi biljetterna.

 

Det är slutsålt, men jag vill gärna gå ändå?

Det händer att folk får förhinder, därför har vi en kölista då det blir slutsålt. Anmäl Ert intresse, så hör vi av oss om någon skulle få återbud.

 

Finns det parkering?

Kostnadsfri parkering finns utanför butiken samt vid kyrkan.