INSTÄLLD: Konsert med Sonja Aldén, pianist Måns Ek och violinist Torbjörn Bernhardsson (2020)

INSTÄLLD PGA CORONAPANDEMIN! Sonja Aldén, en av Sveriges mest folkkära sångerskor, kommer nu till Ingelstorp. Sedan det stora genombrottet i Melodifestivalen 2007 med sin jättehit “För att du finns”, för vilken hon även förärades en Rockbjörn i den tunga kategorin ”Årets Kvinnliga Artist”, har hon årligen turnerat land och rike runt, givit ut ett flertal album med sina älskade sånger med starka, livsnära texter och hon har också fått emotta ett otal hedervärda utmärkelser för sina gärningar.
I sommar kan man bland annat få se henne gestalta Monica Zetterlunds karaktär i teateruppsättningen av klassikern ”Att Angöra En Brygga” på Djurgården i Stockholm, men innan dess framträder hon hos Bernhard & Weiss, och det gör hon tillsammans med Måns Ek på piano och Torbjörn Bernhardsson på violin!
Tid och datum: Inställd!
Plats: Bernhard & Weiss

Måns Ek

Pianisten Måns Ek är Skånepågen som vid tangenterna kan ses i olika musikaliska sammanhang tillsammans med många av landets främsta artister. Han skriver och producerar dessutom yoga-inspirerad musik som spelas och uppskattas runt om i världen

Torbjörn Bernhardsson

Torbjörn Bernhardsson spelar sedan 1984  i förstafiolstämman i Sveriges  Radios Symfoniorkester. Han är också medlem i Österlenkvartetten och driver Bernhard & Weiss tillsammans med Fredrik Weiss.

Sonja Aldén, Måns Ek och Torbjörn Bernhardsson. Foto: Magnus Ragnvid / Lena Nilsson / Bo Söderström.

Sonja Aldén, Måns Ek och Torbjörn Bernhardsson. Foto: Magnus Ragnvid / Lena Nilsson / Bo Söderström.

Du gillar kanske också...