Konsert: Anna-Lotta Larsson med pianist Fredrik Hermansson (2019)

Efter den bejublade konserten för fem år hade vi sommaren 2019 skönsjungande Anna-Lotta Larsson tillbaka hos oss. Den här gången med pianisten Fredrik Hermansson.

Anna-Lotta Larsson är en av Sveriges mest välkända sångerskor med en lång rad av album och konserter. Hon slog igenom genombrottet då hon debuterade som Anna i Värmlänningarna. Karriären har fortsatt med teater, film och i huvudsak musik som soloartist eller i samarbete med exempelvis Björn Skifs, Ronny Eriksson, Johan Stengård och Göran Fristorp.  Under våren 2019 kom hennes 10:e soloplatta ut.

Fredrik Hermansson är utbildad på Kungliga Musikhögskolan och verksam som frilansmusiker inom de flesta genrer. Han har turnerat med artister som Zara Larsson, Ane Brun, Rikard Wolff, Lustans Lakejer, Louise Hoffsten, Anna-Lotta Larsson och många andra. Han har även medverkat som musiker i en mängd scenföreställningar, bland annat på Stockholms Stadsteater. Fredrik är även verksam som jazzmusiker och 2018 släpptes den egna EP:n ”Lonesome George” som fått fina recensioner i LIRA och Orkesterjournalen .

Du gillar kanske också...